Je eigen blog, met blogger.com!

Heb je nog geen eigen blog/website?

Heb je nog geen eigen blog of website? Maar zou je er wel eentje willen? Dat leggen wij hier haarfijn uit! Wij hebben een paar handige sites waar jij makkelijk en snel een prima site kunt maken. Bijv. blogger.com, blogger  is een van de grootste blog sites van de wereld, de site is eigendom van Google, en de blogs worden er dus ook goed door gewaardeerd.  Vandaag ga ik dus uitleggen hoe je een leuk eigen blog kan maken via Blogger.com

Als je geregistreerd bent komt je op dit scherm. Zoals je ziet heb ik nog geen blog aangemaakt. Dat ga ik nu samen met jullie doen.

Klik nu op “Maak je eigen blog”

Zoals je ziet  moet je hier je titel en blogadres invullen. Het is natuurlijk het beste een naam te pakken die over het onderwerp gaat, of je eigen naam. Als het adres beschikbaar is klik je op “doorgaan”.

Als je op de volgende pagina bent aangekomen kun je een ontwerp kiezen voor jouw blog! Kies iets wat bij jou past.

Als je een leuk ontwerp hebt gekozen en op doorgaan gekikt hebt. Ben je klaar om te bloggen!

Eenmaal verder kun je direct beginnen, je eerst bericht posten en je blog is online! Ons blog ziet er nu zo uit:

Niet zo veel bijzonders zoals je ziet, maar dit hebben we in nog geen 5 minuten gedaan! Je kunt alles naar eigen zeggen aanpassen, en er je eigen droom blog van maken!

Veel blog plezier!

rolonnkr@hotmail.com

About The Author

1 Comment

  1. Jordan J. Anderson-Denton zegt:

    Hey ik kwam net je website tegen en ikke ben super gelukkig geworden. Er zitten een ontzettende boel uren in de artikelen, of niet? Bedankt.