Artikels plaatsen of blog directories

Artikels plaatsen of blog directories

Inleiding

Velen onder jullie, met wat achtergrondkennis van SEO (Zoekmachineoptimalisatie), kennen het waarschijnlijk al. Het schrijven van blogberichten of blogartikels op artikel directories om zo extra links te verkrijgen naar jouw website? In dit artikel gaan we verder in op het feit dat sommigen zo’n artikel volledig verkeert schrijven en er dus onnuttige informatie aan toevoegen.

Een zeer goede website om artikelen te plaatsen is www.punt.info

Linkpopulariteit en links

Je kan een artikel plaatsen om zo de linkpopulariteit van je website hoger te krijgen, waardoor je onrechtstreeks beter gaat ranken in de organische zoekresultaten van de zoekmachines.
Je moet onthouden dat hoe beter je artikel is geschreven, hoe beter dit door de zoekmachines wordt gewaardeerd, hoe beter de links in dat artikel wordt gewaardeerd en hoe beter jouw website wordt gewaardeerd. Denk dus niet dat deze artikels van mindere kwaliteit moeten zijn omdat ze toch niet op je eigen website staan, maar zorg ervoor dat de artikels van kwaliteit zijn.
Voeg per artikel ook maximum twee links toe. Eén link naar de hoofdpagina en de andere doorlinken naar een welbepaalde subpagina. Schrijf je meerdere artikels op artikel directories of blogs? Wissel af van subpagina en zoekwoorden.

Schrijfstijl

Schrijf een waardevol artikel met minimum 250 tot 275 woorden, waarbij je ook gebruik gaat maken van kopjes <h1>, <h2> en eventueel <h3> zodat het artikel echt de structuur krijgt van een webpagina.

rolonnkr@hotmail.com

About The Author

1 Comment

  1. J. zegt:

    Ik had gehoord dat het juist geen nut had om je blog aan te melden bij directories. Dus niet!