brandendekaars

Mijn brandendekaars.nl

Er zijn gelukkig nog kerken en kapellen in ons land, waar je gewoon naar binnen kunt lopen om even stil te zijn, de hulp van boven te zoeken of om een kaarsje bij Maria op te steken. Maar de meeste kerken zijn helaas tegenwoordig gesloten vanwege vandalisme en diefstal.

Daarom wil MijnBrandendeKaars met een alternatief komen:
In de St. Antoniuskerk van Zwartemeer (Dr.) staat een kaarsenstandaard voor de plek waar Maria vereerd wordt. U kunt hier een echte kaars laten opsteken voor U zelf of voor Uw geliefde(n). Het branden van de kaarsen is de gehele dag te volgen via een webcam. Het laten branden van een echte kaars gaat dus heel eenvoudig in zijn werk.

Online een echte kaars opsteken

Ja, een echte kaars opsteken in een kerkgebouw is nu heel eenvoudig. En U hoeft er de deur niet voor uit. Vanachter uw PC kunt u een geldbedrag storten en geeft U opdracht een kaars op te steken en deze in het kaarsenrek te plaatsen. Als U wilt kunt u een boodschap of intentie meegeven aan Uw echte kaars; deze boodschap is dan bij Uw brandende kaars te zien. De webcam houdt de brandende kaarsen in beeld. U kunt het branden van Uw kaars dus voortdurend volgen. Tussen 10 en 11 uur ‘s-morgens worden de nieuwe kaarsen geplaatst en aangestoken.

De primeur van MIJNBRANDENDEKAARS gaat naar de St. Antoniuskerk te Zwartemeer. Een prachtige neogotische kerk uit 1921, ontworpen door de architect Johan Sluijmer. Het betreft hier een rijksmonument met achterstallig onderhoud. Zoals wij nu uit het regeerakkoord weten zal de subsidiekraan steeds verder dicht gedraaid worden terwijl deze bij dit soort project eigenlijk geheel en al open zou moeten staan

rolonnkr@hotmail.com

About The Author

No Comments