Directories

Wat zijn directories?

Internet directories zijn te vergelijken met startpagina’s. Op deze sites kunt u uw link aanmelden. Hierdoor word uw ranking in zoekmachines zoals Google of Bing positief beïnvloed. Soms dient uw  site  aan voorwaarden te voldoen. Als u een link wilt aanmelden op een directorie met een hoge PR, dient uw eigen site meestal ook een PR te hebben. Dit omdat de directorie ook kwalitatieve links wil hebben naar hun site.

Er zijn zowel directories die geld vragen voor het toevoegen van links maar ook waar u het geheel gratis kan, meestal dient u dan wel een wederlink terug te plaatsen.

Hoe meld je je aan bij een directorie?

Het aanmelden is vrij simpel, althans als je het goed snapt. Er zijn meer dan duizenden de directories te vinden op het internet en er zijn er ook veel in Nederland. De meeste directories werken als volgt:
U gaat naar de site, en gaat naar de categorie waar u uw link wilt aanmelden (je dient eerst naar de gewenste categorie te gaan!). Daarna kunt u boven in het menu op link aanmelden klikken. Hier klikt u op en vult u de gegevens in. Meestal staat er ook boven aan welke voorwaarden u moet voldoen (op de aanmeld pagina), in veel gevallen is dit minimaal een PR van 1, uniek content en geen illegale software of adult.

Daarna is het wachten tot een goedkeuring. Duimen maar!

In een volgend bericht gaan wij verder over DMOZ de moeder der directories op het internet! Ook zal ik een hele lijst van andere goede directories geven waar u uw site goed kunt aanmelden.

rolonnkr@hotmail.com

About The Author

No Comments