Home

Welkom op mijn nieuwe blogje dat in het geheel in het teken staat van website optimalisatie en website promotie. Als hobby webmaster probeer ik altijd om zo veel mogelijk de berichten te volgen die in de media verschijnen en geheel in het teken staan van het promoten van een website of een blog, want tenslotte willen we ook bezoekers op onze website, want wat is er nu leuker dan je hobby te delen met vele internetgebruikers, en zo kunnen we wellicht er samen wat van opsteken.

Natuurlijk is het maken van een website een tijdrovende bezigheid, ik betrap me vaker er op dat ik uren achter de pc zit om maar de websites bij te werken en nieuwe content toe te voegen, het maken van een leuke website gaat niet binnen 1 dag, dat is eigenlijk de eerste les die we moeten volgen. Maar goed, je hebt dus de gelegenheid en tijd om een website te maken, waar begin je dan mee ?

Unieke Content is het belangrijkste

Het belangrijkste van een website is nog altijd dat er teksten in staan die geheel uniek zijn geschreven, ga geen berichten kopieren van andere websites en die toevoegen op je eigen website, want waarom zou een bezoeker dan bij jou op de website komen lezen ? Natuurlijk is het ook heel belangrijk om een onderwerp te kiezen waarvan jij leuke unieke berichten kan schrijven, want als je geen feeling hebt voor het onderwerp laat je de website al vlug links liggen.

In onze catagorieen kan je eens kijken wat er allemaal mogelijk is met een website, er zijn vele tooltjes en tips verzameld om het voor jou makkelijk te maken om een website op het internet te zetten die aantrekkelijk uitziet en graag wordt gevolgd door andere mensen.

Veel succes.