Juiste keywords voor mijn pagina?

Iedereen wil graag ranken op veel gezochte keywords. Maar dit is meestal niet de beste methode om keywords te gebruiken. Je kunt beter keywords kiezen die specifiek voor JOU site bedoeld zijn. Het is beter dat direct de juiste personen op je site komen, dan dat er 1.000 personen gekeken hebben maar niemand iets koopt of leest (Het is ook nog eens heel lastig om op zulke keywords te ranken) . Deze keywords zet je immers in de titels van je pagina’s, in de meta-tags en in de tekst van de pagina, waarna je de website kan aanmelden bij Google en de zoekmachines.

Keyword tool van Google

Deze tool is gratis en is een uitstekende hulp om de juiste keywords te vinden voor jou website. Je kunt in de keyword tool van Google keywords invullen en zien wat het zoekvolume is van dit woord. Je kunt hier zien hoe vaak wereldwijd naar deze zoekterm wordt gezocht. Je kunt er ook voor kiezen om dit alleen te doen binnen je eigen land of taal. Verder laat Google gerelateerde keywords zien wat erg handig is. Met gerelateerde keywords kun jij je website optimaliseren voor de zoekmachines zoals Google. Je kunt via deze tool ook nog optionele keywords zien.

Juiste keywords voor jou

Surfers die opzoek zijn naar een product, gebruiken meestal specifieke keywords. Zij hebben al een doel voor ogen. Ze weten precies wat ze willen en hoeven geen andere producten te zien. Voor hun moet je specifieke woorden hebben voor jou product.

Mensen die nog informatie nodig hebben over een product en niet weten wat ze precies willen zoeken dan ook veel breder. Na een zoektocht op internet vinden zij wat zij precies nodig hebben en op welke manier zij dit kunnen terug vinden. Dus worden de keywords ook steeds specifieker.

rolonnkr@hotmail.com

About The Author

No Comments