Promoten door uiterlijk

Een website moet natuurlijk goed functioneren en veel mensen trekken. Als je een maal klanten op je site hebt. Moet je er voor zorgen dat deze terug komen. Om dit te doen moet je zorgen dat je website goed uitziet.
Het uiterlijk speelt dus ook een grote rol qua promotie. Je website moet niet meer uitzien als 10 jaar geleden en meegaan in de nieuwste trends. Het uiterlijk moet betrekking hebben op je onderwerp.

 

Kleuren

Kleuren spelen een grote rol voor een website. Psychologisch heeft elke kleur zijn betekenis gekregen. Rood is bijvoorbeeld een warme kleur. maar niet vergeten rood kan ook fysieke kleur hebben. Deze kleur wordt dan ook vaak gebruikt door fitness website.
Blauw is net het tegenover gestelde. Blauw is een kleur die kou aantoont en lekker op de achtergrond blijft. Dit kun je goed toepassen bij cosmetica producten. Kleuren zijn echt van belang qua website. Dit kan ervoor zorgen dat de klant prettiger kan lezen en dit zorgt voor terug keert naar jou pagina.

 

Opbouw van je pagina

Ook is het van belang hoe jou pagina is opgebouwd. Een persoon scant een pagina altijd van boven links naar onder rechts, naar onder links naar boven rechts. Het is daarom dan ook belangrijk hoe je jou pagina indeelt.

Je wil dus bijvoorbeeld dat jou logo als eerste gezien wordt zodat de klant weet dat ze op het juiste adres zijn. Het is dus ook zeer van belang hoe jou pagina is opgebouwd.

rolonnkr@hotmail.com

About The Author

No Comments