Reclame blokken waar?

Als je geld wilt verdienen is nuttig om je Ads op de juiste plek te zetten. Het is dan ook erg belangrijk dat deze Ads goed opvallen en duidelijk gepositioneerd zijn. Maar wat is nou de beste plek voor je ads blokken? Welke plekken leveren de beste clicks.Er zit een bepaald patroon, dat voor elke website geld. Denk eens aan lezen van links naar rechts dat is gebruikelijk voor een groot deel op de wereld. Zoals je eerder gelezen hebt scannen we het beeld van Links boven naar rechts onder.

Iedereen leest je content en het is dus goed om juist tussen die content reclame blokken te zetten. Lezers zijn dan eerder geneigd te klikken op deze blokken. Ook onder de content is een goede plek om je reclame blok neer te zetten.
Ook een plek waar veel gebruikers kijken is rondom je navigatie balk. Een plek boven je navigatie is dus een hele goede plek om clicks binnen te halen.

Veel bezoekers die al wat langer op het internet te vinden zijn lijden aan zo gehete banner-blindheid. Dit is het niet meer opmerken van Banners, vermijd daarom langwerpige horizontale plaatjes maar ga in plaats daarvan voor vierkante reclameblokken.

Conclusie:
1. Direct onder je content
2. Tussen je content
3. Links boven in de hoek
4. Rond om je navigatie balk

rolonnkr@hotmail.com

About The Author

No Comments