Waarom linkbuilden?

Linkbuilden is een van de belangrijkste aspecten voor het generen van bezoekers op je site en een goede plek in Google. Als jij zorgt dat je inkomende links krijgt die van kwaliteit zijn en/of bezoekers hebben. Helpt dat al een stuk! De site hoeft niet altijd veel bezoekers te hebben voordat het goed is voor je website. De site kan ook goed gewaardeerd zijn door Google, sommige sites hebben maar een paar bezoekers per dag maar wel een PR oftewel pagerank. Pagerank betekend dat Google jouw site een cijfer van 1 op 10 geeft.  Een PR van 1 of 2 is al goed, en moet je blij mee zijn, dit krijg je als je kwalitatieve links naar jouw site krijgt, en als je blijft updaten, dus regelmatig met nieuwe artikelen komen.  PR 3 of hoger betekend dat je site heel erg gewaardeerd word door Google, je hebt veel backlinks van kwaliteit en een nette site die goed geoptimaliseerd is.

Je moet je wel beseffen dat linkbuilden een langere termijn optie is. Je moet eerst de andere webmaster mailen en tot een deal komen, daarna moet Google je site nog crawlen dat ze de link zien, dit kan heel lang duren als je site nog niet zo goed in Google staat. Maar op ten duur geeft dit toch de beste resultaten.

In een noten dop: Als je veel linkbuild, dus kwalitatieve links naar jouw site krijgt. Zullen de bezoekers stijgen en de waardering van Google tevens ook.

rolonnkr@hotmail.com

About The Author

3 Comments

 1. Rene Hoeflaak zegt:

  Complimenten en succes met je interessante en leerzame site. Ik blijf je site/blog nauwlettend volgen.

 2. k vd vegt zegt:

  Ik geef je 100 % gelijk , het bijhouden van website,s daar schort het wel eens aan , oude info …dode links op website,s .Dit kom ik toch wel vaak tegen helaas .

  Succes gr,Klaske

 3. Peter zegt:

  Link builden is inderdaad een traag proces maar het loont uiteindelijk wel.

  Bedankt verder voor alle informatie vindt het erg informatief.